Werkwijze

Uw project in vertrouwde handen

Ons doel is om naast de verkoop van onze producten, ook goede kwaliteit en service te garanderen.

Wij zullen dan ook via de volgende stappen met uw project omgaan. Deze formule zegt iets over onze werkwijze. Graag willen wij u met deze formule bekend maken en onze werkwijze voor u inzichtelijk maken.

Voorbereiding:
Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk om uw wensen door te nemen, zodat er een prettige samenwerking zal ontstaan. Na inventarisatie van uw wensen maken we offerte voor u op. Wanneer deze naar tevredenheid is, wordt deze vervolgens bevestigd tot een opdracht.

Aan de slag:
Na opdracht gaan we het door u gewenste product op maat fabriceren in onze fabriek. Eventuele hulpconstructies worden in onze eigen werkplaats voor u vervaardigd. Dit proces neemt doorgaans zes tot acht weken in beslag.

Montage:
Kok Metaal heeft haar eigen montage team. Zo kunnen wij een vakkundige montage garanderen en kunt u er van op aan dat er ervaren en betrouwbare mensen bij u over de vloer komen. De montage van ons product zal meestal een aantal dagen in beslag nemen. Dat verschilt uiteraard naar mate de complexiteit en grootte van het systeem groter of kleiner word.