Uw project in vertrouwde handen

Kok Metaal BV uit Genemuiden is een bedrijf dat verder gaat dan anderen. Ons doel is om naast de verkoop van onze producten, ook goede kwaliteit en service te garanderen.

Wij zullen dan ook via de volgende stappen met uw project omgaan. Deze formule zegt iets over onze werkwijze. Graag willen wij u met deze formule bekend maken en onze werkwijze voor u inzichtelijk maken.  Deze formule bestaat uit vijf stappen:

 

1. Inventarisatie van uw wensen
Onder het motto: ‘de klant is koning’ inventariseren wij eerst zorgvuldig uw wensen.  Na ons eerste contact zullen wij u begeleiden in het vervolg traject en overleggen wat uw wensen zijn.

2. Van offerte tot opdracht
Na inventarisatie van uw wensen maken we offerte voor u op. Wanneer deze naar tevredenheid is, wordt deze vervolgens bevestigd tot een opdracht.

3. De fabricage van uw product
Na opdracht gaan we het door u gewenste product op maat fabriceren in onze fabriek. Eventuele hulpconstructies worden in onze eigen werkplaats voor u vervaardigd. Dit proces neemt doorgaans zes tot acht weken in beslag. Dan is uw product klaar voor montage.

4. De montage van uw product
Kok Metaal heeft haar eigen montage team. Zo kunnen wij een vakkundige montage garanderen en kunt u er van op aan dat er ervaren en betrouwbare mensen bij u over de vloer komen. De montage van ons produkt zal meestal een aantal dagen in beslag nemen. Dat verschilt uiteraard naar mate de complexiteit en grootte van het systeem groter of kleiner wordt.

5. 'Tot uw dienst!'
Het laatste aspect van onze formule gaat over de service die wij bieden. Wij staan ervoor dat onze producten zeer duurzaam en onderhoudsarm zijn. Mochten echter onze producten een mankement gaan vertonen, dan kunt u op ons rekenen. Dit is in het kort onze werkwijze. Duurzame kwaliteit voor een goede prijs, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Zo doen we dat bij Kok Metaal!

Belakos


  • Belakos

Belakos Belakos Belakos1 van de 3 Volgende project »
Overzicht